De kosten van een mobiel pinapparaat

      Reacties uitgeschakeld voor De kosten van een mobiel pinapparaat

De keuze voor een mobiel pinapparaat is van de betere investeringen die je maar kunt maken voor jouw onderneming.

Door middel van een mobiel pinapparaat ben je in staat om het de klant wat makkelijker te maken en om tegelijkertijd je omzet voor het bedrijf te vergroten. Nu is het wel zo dat je graag wilt weten met wat voor kosten je precies rekening moet houden. pinautomaatHet is namelijk een investering, hiervoor moet je de baten en de kosten goed tegen elkaar af kunnen wegen. Wanneer je een mobiel pinapparaat koopt, betaal je de aanschafkosten voor het product. Dit zijn natuurlijk de kosten die je kwijt bent voor het apparaat zelf. Meer informatie lees je op: https://paqar.nl/pinautomaat-kopen/

Een mobiel pinapparaat is over het algemeen niet zo duur, al is de prijs altijd iets hoger dan de prijs die je betaalt voor een normaal pinapparaat. Je zit bij een dergelijk apparaat nooit te kijken met maandelijkse kosten. Het is dan in feite ook niet een soort abonnement wat je af hebt gesloten voor het bedrijf, al zal je wel met bepaalde kosten te maken hebben.

Zo betaal je bijvoorbeeld vast percentage per transactie aan het bedrijf waar je hebt pinapparaat hebt gekocht. Bij een SumUp mobiel pinapparaat is dit percentage bijvoorbeeld van je pinomzet. Hierbij is de vuistregel als volgt: hoe hoger je omzet, hoe lager het tarief dat je betaalt. In het geval van de draadloze pinautomaat van SumUp zal je in ons land tussen de 2,5% tot 2,75% per transactie. In België geldt een vast transactietarief van 2,75%. Dit valt dus echt wel mee.